If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, ако изобщо те вълнува, но на 2.0-ката - са и по ниски данъци, застраховки едно - друго, а и турбо машината си е турбо машина... Особено при този двигател - хем 6-так хем с турбинка... направо си е приакзка!
Не вярвам разликата в данъците и застраховката да е нещо толкова страшно Пък и поддръжката на тази кола не е лесна така че ако имаш средствата и възможностите за поддръжка няма да те притесни данъка и застраховката По принцип съм за дизел но ако ще е бензин от 2.5 нагоре. Двойката също е пъргава но ако не са успели да я уморят предполагам че бързо ша са умори да бяга Този сандък и тежи
2.0 , но 204 коня ... викаш ще се уморява сандъка с него , а с 136 не Мотора е маниашки и не е толкова лош . Наистина е по-стара концепция от 3.0 24V . Aко е читава и те кефи - ми вземай Тук повечето колеги не биха дали дори 5200 лв , гледаме евтинкото
Преди няколко месеца гледах в немската провинция една 166 3.0 24V че и червена на всичкото и отгоре с ТЮФ до 06.2012 за 2 900 евро от частно лице, малко се разминахме в обиколките из германско и накрая взех GTV-то
господ отреди да си карам 155-та , гледах тази дето е 3,2 ама много зле беше милата нито пали нито нищо оказа се на някакъв от ислямския свят беше с умупомрачително отвратителен външен вид
а другата която беше 3,2 я бяха купили малко преди да ида аз , но всяко зло за добро ......... живота продължава а алфичките не са се свършили
Comment